Nejnovější

opavské spolčo

11. 8. 2007 15:56
Rubrika: spolčo | Štítky: fara opava , opava , opavské spolčo , spolčo
díky velkým signálovským bratrům jsem se stala správcem opavského spolča na www.signaly.cz/opavske-spolco . pro zaregistrování bude pro bezpečnost nejlepší, abych vám to vždy potvdila já. tak neváhejte-opravdu se naskýtají velké možnosti!
Zobrazeno 1958×

Komentáře

Blange

Ahoj Lidko,já jsem v opě na intru a ráda bych chodila někam do spolča....pls nemůžeš mi pisnout kdy a jak?Dík B.

Lidka

ahoj, takze: v opave je vice spolč..záleží ted, kam chodíš(jestli teda)do kostela...jestli tíhneš ke kosteu P. Marie, tak se není problém ozvat mi a sejdem se, promluvime si, ja ti všechno povím...jenze me napadlo, ze kdyz jsi na intru, tak asi nejspis v patek odjizdis vzdycky domu,ne? no, ono je to tak, ze spolco se schází v pátek po mši, která začíná v 18h v kostele sv. Vojtěcha na Dolňáku...a pak je tu určitě možnost chodit do scholy...(jestli zpíváš, či hraješ na něco)...kdyz tak se ozvi a nějak se domluvime...(a kdybych se behem nasledujiciho tydne neozvla-nesmutni.-) je to mozna proto, ze budu v nemecky, ale 15.9. budu doma:-) tak zatim.

Lidka

jo, a jeste-dej si na profil prosim te fotku:-) -at vime:-) (normalne zmacknes "jine profilové foto", nahrajes a pak ti to nekdo schvali a mas to. pa

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz